top of page

Press release startup True Mingo (Dutch)

Press release startup True Mingo (Dutch)

Genoeg dating-apps? Ja! Daarom introduceert True Mingo de relatie-app, niet enkel een datingapp.

Daten is een spel geworden van swipen en oordelen over fysieke verschijning. Informele afspraken nemen de overhand, waardoor veel mensen zich eenzaam en gefrustreerd voelen bij het vinden van een serieuze relatie. True Mingo wil hier verandering in brengen en helpt de ware liefde te vinden op basis van wie je werkelijk bent. True Mingo, de relatie-app, is beschikbaar in de App store en Play store.

Relatie-app True Mingo heeft als doel mensen te matchen met hun ware liefde. We leven in een wereld waar steeds meer digitaal afspeelt en een grote groep singles zijn, waarvan de meeste graag een (nieuwe) levenspartner willen vinden.

“We zien om ons heen dat veel vrienden en bekenden moeite hebben met het vinden van een partner die echt bij hun past. Ze zoeken hun heil in aanwezige datingapps, maar daar lopen ze er veelal tegenaan dat
matches niet goed bij hun passen of niet serieus zijn,” legt een van de oprichters uit.

Dit kan anders vinden beide oprichters. Onderzoek toont dat er maar een aantal dingen zo voorspellend voor een tevreden en langdurige relatie zijn als het hebben van diep verenigbare waarden, zoals familie, vrienden, structuur, intimiteit, eerlijkheid, vrijheid, stabiliteit, creativiteit. Daarom heeft True Mingo de waardentest ontwikkeld en wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde algoritmen, om mensen te matchen die echt bij elkaar passen.

“Wat je waardeert in het leven, waardeer je ook in een partner,” zo oordelen de oprichters.

bottom of page